29 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Voor iedere wens hebben wij een geschikte terrasverwarmer. Wat dacht u van design terrasverwarming in de vorm van de Grandhall Totum? Dit type heater heeft een HLS systeem, wat staat voor Heat, Light en Sound. U kunt er namelijk muziek op aansluiten! De kleurrijke lichtstrip aan de zijkant zorgt voor een bijzondere sfeer.

Heeft u weinig ruimte of wilt u bijvoorbeeld een veranda of overkapping verwarmen? Dan zijn onze heatstrips ideaal! Ze zijn overal te bevestigen en stralen veel warmte uit. U kunt ze ook aan de muur of zelfs onder de parasol bevestigen. Al binnen tien minuten heeft u het lekker warm. De strips zijn bovendien zuinig in energieverbruik en veilig. Terrasverwarming kan dus altijd van pas komen, ook al heeft u geen grote of ruime tuin.

Populair blijft de terrasverwarming van Boretti. Deze heaters zijn eenvoudig te bedienen en onderhoudsvriendelijk. Wij leveren ze in trendy kleuren zoals in RVS, rood, wit en zwart. U bent van harte welkom in onze Outdoor Living Mall met een compleet aanbod tuinmeubelen en tuinverwante producten. Heeft u door alle verschillende warmtestrips, staande terrasverwarmers en hangende heaters geen idee welk soort terrasverwarming u wenst? Onze adviseurs staan elke werkdag voor u klaar, om specialistisch advies te geven, waardoor u altijd de juiste keuze maakt. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan zullen wij er voor u zijn om de gewenste service te verlenen.

Wilt u meer weten over onze terrasverwarmers? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.