61 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Terrasverwarmers in alle soorten

Voor iedere wens hebben wij een geschikte terrasverwarmer. Wat dacht je van design terrasverwarming in de vorm van de Grandhall Totum? Dit type terrasverwarmer heeft een HLS systeem, wat staat voor Heat, Light en Sound. Je kunt er namelijk muziek op aansluiten! De kleurrijke lichtstrip aan de zijkant zorgt voor een bijzondere sfeer. Maar ook voor een nostalgisch en knisperend kampvuur, bijvoorbeeld in de vorm van een vuurkorf, kun je bij ons terecht.

Genieten van de warmte met terrasverwarming

Heb je weinig ruimte of wil je bijvoorbeeld een veranda of overkapping verwarmen? Dan zijn onze heatstrips ideaal! Ze zijn overal te bevestigen en stralen veel warmte uit. Je kunt ze ook aan de muur of zelfs onder de parasol bevestigen. Al binnen tien minuten geniet je van heerlijke warmte. De strips zijn bovendien zuinig in energieverbruik en veilig. Terrasverwarming kan dus altijd van pas komen, ook al je geen grote of ruime tuin.

Populaire terrasverwarmers kopen bij Fonteyn?

Populair blijft de terrasverwarming van Boretti. Deze terrasverwarmers zijn eenvoudig te bedienen en onderhoudsvriendelijk. Wij leveren ze in trendy kleuren zoals in RVS, rood, wit en zwart. Je bent van harte welkom in onze Outdoor Living Mall met een compleet aanbod terrasverwarmers. Heb je door alle verschillende warmtestrips, staande terrasverwarmers en hangende heaters geen idee welk soort terrasverwarming je wenst? Onze adviseurs staan elke werkdag voor je klaar, om specialistisch advies te geven, waardoor je altijd de juiste keuze maakt. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan zullen wij er voor je zijn om de gewenste service te verlenen.

Wil je meer weten over onze terrasverwarmers? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.