72 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Wat is een vuurtafel?

Een vuurtafel is een combinatie van een terrasverwarmer en een tuintafel. Vuurtafels zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen: een brander, een controlepaneel en een ombouw. Deze unieke combinatie nodigt uit om gezellig aan tafel te schuiven en biedt tegelijkertijd sfeer en warmte op het hele terras. Doordat de ombouw van een vuurtafel varieert, zijn er vuurtafels in allerlei soorten en maten. Het gebruikte materiaal van de ombouw geeft iedere vuurtafel voor buiten een bijzondere uitstraling. Zo geeft een houten ombouw een hele andere ambiance dan een antraciete vuurtafel met betonlook. De meeste vuurtafels bevatten een elektrische ontsteking en steek je dus snel en eenvoudig aan. Voor je het weet schuif je aan op een verwarmd terras. Ook zijn er vuurtafels die werken met een gasfles.

Waarom een vuurtafel?

Wil je lekker genieten van het buitenleven? Duren de zomeravonden jou nooit lang genoeg? Houd je van gezellig buiten eten of borrelen met vrienden en familie op een verwarmd terras? Dan mag een vuurtafel simeplweg niet ontbreken. Het zorgt niet alleen voor sfeer en warmte op het hele terras, maar biedt ook de handige functionaliteiten als van een tuintafel. 

De voordelen van vuurtafels

  • Vuurtafels zorgen voor warmte op het hele terras.
  • Het knisperende haardvuur is ontzettend sfeervol.
  • De handige ombouw biedt alle functionele voordelen van een tuintafel: je hebt ruimte voor eten, drinken, spelletjes en meer.
  • Vuurtafels zijn er in vele soorten en maten. Dankzij verschillende materialen met elk hun eigen uitstraling past deze terrashaard altijd bij jouw tuininrichting.
  • Staat de vuurtafel onder een afdak? Dan blijft de warmte extra goed hangen op het terras.
  • Vuurtafels zijn praktisch en multifunctioneel!

Vuurtafel kopen bij Fonteyn 

Wil je een sfeervolle, multifunctionele vuurtafel kopen? Fonteyn verkoopt een breed assortiment vuurtafels van hoogstaande kwaliteit. Vuurtafels van Fonteyn zijn gemaakt van duurzame materialen en ontwikkeld op basis van de nieuwste technieken. Kwaliteit staat altijd voorop. Twijfel je nog over welke vuurtafel het beste past bij jouw tuininrichting? De adviseurs van Fonteyn adviseren je graag over de verschillende vuurtafels en bijpassende accessoires. In de enorme showroom van Fonteyn kun je volop inspiratie opdoen. Met 35.000 m² is de outdoorshowroom van Fonteyn de grootste van Europa.