57 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Napoleon BBQ: eindeloos veel mogelijkheden

Met een Napoleon BBQ heb je uitgebreide mogelijkheden om je passie voor lekker eten te combineren met het buitenleven. Napoleon heeft een zeer ruim aanbod aan barbecues, van compacte modellen met wieltjes die je overal naartoe rijdt, tot zeer luxe en complete buitenkeukens voorzien van de nieuwste technische snufjes. Wat je voorkeur ook is, bij Fonteyn kun je terecht voor Napoleon barbecues in uiteenlopende soorten, maten en prijsklassen.

Een Napoleon barbecue staat voor gebruiksgemak en design

Napoleon komt oorspronkelijk uit Canada. Sinds de jaren tachtig timmert dit merk wereldwijd aan de weg. Dat doen ze met veel passie voor het buitenleven en oog voor vernieuwende technologieën. Napoleon is uitgegroeid tot één van de meest populaire barbecue merken wereldwijd. Dat is begrijpelijk, want met een Napoleon bbq haal je een kwaliteitsproduct in je tuin of op je terras. De bbq's van Napoleon blinken uit in gebruiksgemak: binnen no time maak jij met je nieuwe aanwinst de heerlijkste gerechten klaar.

De perfecte Napoleon barbecue voor jouw tuin of terras

Het Napoleon barbecue assortiment bestaat uit houtskool-, gas- en inbouw barbecues, smokers en buitenkeukens, in verschillende soorten, afmetingen en stijlen. In het uitgebreide Napoleon bbq assortiment bij Fonteyn vind je vast de barbecue die perfect bij jouw tuin of terras past. Welke Napoleon bbq je ook kiest, je kunt altijd rekenen op kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Bestel online of kom naar Fonteyns showroom

Een Napoleon bbq koop je natuurlijk bij Fonteyn, dé buitenspecialist. Bekijk het complete assortiment Napoleon barbecues van Fonteyn online. Ontdek op je gemak welke Napoleon bbq het beste past bij jou en je tuin of terras en bestel simpel en snel in onze webshop. Of kom de Napoleon barbecues eerst bekijken in Fonteyns sfeervolle showroom van maar liefst 35.000 m² in Uddel. Heb je vragen over de Napoleon bbq’s, dan kun je deze gelijk stellen aan onze deskundige adviseurs, ze helpen je graag. Of je nu de barbecue van jouw keuze online of in de showroom koopt: bij Fonteyn kun je altijd een snelle levering uit eigen voorraad verwachten.