22 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

De gasbbq is razendpopulair!

De gasbbq blijft een populair product. En dat is logisch, want dit type grill heeft als groot voordeel dat je er eenvoudig en snel heerlijke maaltijden mee bereidt. Genieten doe je al binnen enkele minuten: de barbecue op gas is namelijk al binnen 10 tot 15 minuten op de juiste temperatuur. Daarna kun je direct aan de slag met het grillen van jouw vlees, vis of groenten. Wil je toch liever genieten van de authentieke rooksmaak van een echte bbq? Ook daar is een oplossing voor! Je kunt dan gebruik maken van een een speciale rookbox die deze smaak exact nabootst.

De voordelen van een gasbbq

  • Direct en snel in gebruik: het aansteken van een gasbbq gaat meestal met een automatische ontsteking en de gasbarbecue is binnen enkele minuten op de juiste temperatuur. Binnen 10-15 minuten kun jij jouw eerste stukje vlees of vis op de grill leggen
  • Regelbare temperatuur: op de meeste gasbarbecues zit een thermometer die de binnentemperatuur aangeeft. Hierdoor kun je eenvoudig de temperatuur in de gaten houden en met een regelbare gasttoevoer de temperatuur hoger of lager zetten.
  • Gezonder grillen: een en goede gasbarbecue voert het vet uit het vlees af. Bij een houtskoolbarbecue, daarentegen, wordt het vet door het vuur verbrandt en kunnen er ongezonde stoffen in het vlees terecht komen.
  • Goedkoper in gebruik: hoewel gasflessen in aanschaf misschien duurder zijn dan een zak houtskool, gaan ze relatief gezien wel veel langer mee dan houtskool.
  • Minder rookontwikkeling: een gasbarbecue produceert veel minder rook en is vrijwel reukloos. Ook zo prettig voor de buren!
  • Eenvoudig schoon te maken: het schoonamaken van grillroosters is en blijft een vervelend klusje. Maar als je na het eten de temperatuur van de gasbbq 10 minuten op de hoogste stand zet, laat het aangekoekte vuil los en kun je dit veel eenvoudiger van het grillrooster verwijderen. Bovendien heb je ook niet te maken met het schoonmaken van de achtergebleven resten van houtskool.

Een gasbbq kopen bij Fonteyn?

Fonteyn staat voor kwaliteit. Ook de voordeligste gasbarbecues zijn bij ons hoogwaardig. Wij nodigen je van harte uit in onze Outdoor Living Mall in Uddel. Hier staan tientallen soorten gasbarbecues voor je klaar. Weet je nog niet zeker welke barbecue bij jouw wensen past, dan staan onze gespecialiseerde adviseurs klaar om jou van persoonlijk advies te voorzien. Je kunt zelfs, op aanvraag, de gas bbq bij ons testen, om zodoende te bekijken of de gasbarbecue bij jou past. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren!

Online een gasbbq kopen?

Bestel je jouw gasbarbecue liever direct online? Dat kan natuurlijk ook. Wij bezorgen jouw bestelling binnen twee tot drie werkdagen aan huis. Al onze gasbarbecues zijn vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Heb u nog vragen of wil je meer weten over onze gasbarbecues? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.