1 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Culinair genieten met onze elektrische barbecues

Het grote voordeel van een elektrische BBQ van Fonteyn is dat er geen houtskool, gas of briketten benodigd is. Stop simpelweg de stekker in het stopcontact en je bent klaar om te bakken! Onze elektrische barbecues zijn dan ook ideaal voor iedereen die makkelijk en snel wil genieten van een stuk vlees, vis of groente. Binnen enkele minuten kun je fantastische gerechten maken. Wij hebben onder ander de bekende merken Napoleon en Weber in ons assortiment. Dit zijn de absolute toppers van de elektrische barbecues en buitenkeukens.

Heerlijke maaltijden van de elektrische barbecue

Dankzij ons brede assortiment van elektrische barbecues, kunnen we bij Fonteyn al jouw culinaire wensen in vervulling laten gaan. Dit complete aanbod staat in inspirerende settingen opgesteld in onze showroom waar je van harte bent uitgenodigd om een kijkje te nemen. Heb je bepaalde wensen in je hoofd, maar vind je het lastig om daar een goede elektrische BBQ bij te vinden? Dan kun je altijd één van onze adviseurs raadplegen zodat je de juiste elektrische barbecue kan kopen. Daarnaast kun je tijdens een demonstratie meteen genieten van al het lekkers dat je met één van onze elektrische barbecues kunt bereiden.

Een elektrische barbecue kopen bij Fonteyn

De elektrische barbecues bij Fonteyn zijn van een hoge kwaliteit, zowel onze luxe Weber barbecues als de meer eenvoudige modellen. Met een elektrische barbecue van Fonteyn kun je dus oneindig vaak smaakvol genieten, elke zomeravond weer. Daarnaast kun je altijd een beroep doen op de uitstekende service van Fonteyn als je ons onverhoopt nodig hebt. Wil je meer weten over onze elektrische barbecues? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.