1 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Het grote voordeel van een elektrische BBQ van Fonteyn is dat er geen houtskool, gas of briketten benodigd is. Stop simpelweg de stekker in het stopcontact en u bent klaar om te bakken! Onze elektrische barbecues zijn dan ook ideaal voor iedereen die makkelijk en snel wil genieten van een stuk vlees of vis. Binnen enkele minuten kunt u fantastische gerechten maken. Wij hebben de bekende merken Grandhall en Weber in ons assortiment. Dit zijn de absolute toppers van de elektrische barbecues en buitenkeukens.

Dankzij ons brede assortiment van elektrische barbecues, kunnen we bij Fonteyn al uw culinaire wensen in vervulling laten gaan. Dit complete aanbod staat in inspirerende settingen opgesteld in onze showroom waar u van harte bent uitgenodigd om een kijkje te nemen. Weet u wat u wil, maar vindt u het lastig om daar een goede elektrische BBQ bij te vinden? Dan kunt u altijd één van onze adviseurs raadplegen zodat u de juiste elektrische barbecue kan kopen. Daarnaast kunt u tijdens een demonstratie meteen genieten van al het lekkers dat u met één van onze barbecues kunt bereiden./p>

De elektrische barbecues van Fonteyn zijn van een hoge kwaliteit, zowel onze luxe Weber barbecues als de meer eenvoudige modellen. Met een elektrische barbecue van Fonteyn kunt u dus oneindig vaak smaakvol genieten, elke zomeravond weer. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op de uitstekende service van Fonteyn als u ons onverhoopt nodig heeft. We zullen er alles aan doen om u weer snel aan het kokerellen te krijgen op uw elektrische barbecue. Bekijk al onze elektrische BBQ mogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Wilt u meer weten over onze elektrische barbecues? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: