Barbecue Academy Roggemeelvarken

Ga terug
We beginnen - op loopafstand van The Barbecue Barn - met een bezoek aan de eeuwenoude boerderij ’t Vossegat in Uddel. Sinds 1600 in bezit van de familie Versteeg. Volgens oude traditie worden hier varkens gehouden en afgemest met roggemeel van eigen grond. Zonder gebruik van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen wordt hier biologisch varkensvlees geproduceerd. De varkens hebben een eigen strobed en voldoende ruimte. Bovendien hebben de varkens altijd de vrije keuze om wel of niet naar buiten te gaan.

Een voordeel van deze traditionele varkenshouderij is dat de varkens veel langzamer groeien. Dit komt ten goede aan het welzijn van het dier en uiteraard aan de smaak en kwaliteit van het vlees, en dat proef je!


De workshop begint met een half varken van deze boerderij. De slager komt langs om ‘m vakkundig uit te benen. Met de verschillende delen gaan we “hands on” aan de slag en onder leiding van de wereldkampioen whole hog barbecue maken we er heerlijke barbecuegerechten van.
Hoezeer we ook ons best gaan doen, we krijgen niet al dit mooie varkensvlees gebarbecued in een workshop, laat staan opgegeten. Van het resterende deel van dit verse vlees maken we pakketjes, zodat elke deelnemer wat mee naar huis krijgt. Zodoende kunt u thuis het geleerde in praktijk brengen en nog een keer genieten van dit kwaliteitsproduct.


Wilt u iemand verassen en deze workshop als cadeau geven? Neem dan na de bestelling contact met ons op door te mailen naar tim@fonteyn.nl
Nu € 159
OF
Info en Opties

Workshop informatie

 • Type: Thema barbecue
 • Niveau: ****
 • Duur: Ca. 6 uur
 • Deelnemers: 15 -30 deelnemers
 • Locatie: The BBQ Barn bij Fonteyn in Uddel
 • Prijs per persoon: €159,-

Wat ik ga leren met deze workshop

 • Gerechten:
  - Porchetta
  - Worst
  - Langzaam gegaard Buikspek
  - Crispy pork belly
  - Pulled pork
  - Babyback rib's
  - Saint Louis style ribs
  - Veluwse ham
  - Gevulde lende
  - Smokey hamhog
  - Pigs face bacon
  - Pork rillette
Nu € 159
Specificaties
Artikelnummer barbecue-workshop-veluws-roggemeelvarken
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal