Barbecue Academy met Diva Q

Ga terug
Diva Q komt naar Nederland!

Diva Q, bekende TV-chef in Amerika en auteur van diverse barbecueboeken, komt op Hemelvaartsdag speciaal voor jullie naar Fonteyn toe, om iedereen te inspireren over het mooiste vak: barbecueën!
Diva weet als geen ander hoe zij het water in de mond kan laten lopen en dit gaat zij op Hemelvaartsdag laten zien bij Fonteyn!


De gehele dag zal Diva grillen, verhalen vertellen en de lekkerste hapjes voorschotelen, voor iedereen die daar zin in heeft! Kom langs en geniet van één van de beste, vrouwelijke barbecuechefs ter wereld!

Nu € 0
OF
Info en Opties

Wellicht weer in 2018!

Barbecue workshop met Diva Q
Kip, het meest veelzijdige stukje vlees. Heb je er al zin in? Als je echt een overheerlijk stuk kip wil leren bereiden, heb je vast zin om naar de workshops van Diva Q te komen. De bekende TV-chef uit Amerika en auteur van diverse populaire barbecueboeken gaat jou alles leren over het barbecuevak. Naast kip introduceert ze nog drie wedstrijdonderdelen: spareribs, pulled pork en brisket. Dit zijn de onderdelen die in Amerika voorbijkomen tijdens barbecuecompetities. Daar weet jij straks alles over. Na deze workshop is de kans groot dat je als een echte masterchef voor de hele familie een delicatesse klaarmaakt.

Het motto van Diva Q staat immers niet voor niets op haar linkerarm getatoëerd: unstoppable. Ofwel, niet te stoppen. Ze heeft er veel voor over om jou te laten zien hoe je het vlees perfect op smaak krijgt. De grote kunst bij kip is om het vlees mals en sappig te houden, zodat het bijzonder smaakvol wordt. Bij spareribs bereik je dat effect door te zorgen dat het vlees loskomt van het bot, aangezien het dan door en door gaar is. Bovendien wordt kluiven een koud kunstje! Dan is er nog pulled pork (varkensschouder) en brisket (runderborst). Wat is het geheim van pulled Pork? Langzaam garen. Jazeker, er is wat geduld voor nodig, maar daar krijg je een stuk vlees voor terug waar je je vingers bij af zult likken! Tot slot brisket. En dat is ook meteen het moeilijkste klaar te maken. In Nederland wordt het ook wel borst- of klapstuk genoemd. Ook hier geldt: langzaam garen. Daar wordt het lekker mals van. Zelfs met dit moeilijk te bereiden vlees komt Diva Q tot een eindresultaat dat haast niet te beschrijven is.

Als deelnemer krijg je na afloop een boek met recepten mee, zodat je thuis met de gerechten aan de slag kan. Voor je het weet valt de hele buurt aan op jouw aanlokkelijke stukken vlees.

Nu € 0
Specificaties
Artikelnummer workshop-diva-q
Merk -
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal