Barbecue Grandhall Side Burner Hotplate

Ga terug
Deze prachtig egale bakplaat is zeker een verrijking voor bij uw zijbrander. Waar een zijbrander door het beperkte vermogen normaalgesproken alleen geschikt is voor een simpele saus of jus, breidt u met deze hotplate de mogelijkheden flink uit. U bereidt er nu namelijk gemakkelijk een groentemix, eitje of zelfs een lapje vlees op. De hotplate is volledig geproduceerd uit geëmailleerd gietijzer waardoor de warmte zich perfect gelijkmatig verdeelt over het hele oppervlak. Aan de voorzijde is er een kleine geul in aangebracht om overtollig vet en vocht op te vangen.
Nu € 49,95
OF
Info en Opties
Specificaties
Artikelnummer 501037
EAN-Code 9318478009144
Gewicht 1.0000
Type accessoires Grills & Inzet
Afmetingen 35,5 x 24,8 cm
Interne code Nee
Merk Grandhall
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Barbecue Grandhall Side Burner Hotplate

Barbecue Grandhall Side Burner Hotplate

€ 49,95

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal