Aanbouw-Tuinhuis Karibu Bomlitz 4 Lessenaarsdak - 238 x 355 cm - 19 mm

Ga terug

De Bomlitz 4 is het ruimste tuinhuis van zijn serie en een ideale keuze voor als uw tuin beschikt over een lange vrije muur. De ruimte binnenin het tuinhuis maakt de Bomlitz 4 bruikbaar voor verschillende doeleinden. Zo kunt het tuinhuis gebruiken als schuur om uw spullen in op te bergen of juist inrichten als comfortabele werkplek om ongestoord te kunnen klussen. Om het binnenin het tuinhuis wat aangenamer te maken, kunt u het tuinhuis van binnen aankleden met een mooie vloer.

Nu € 1249,99
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Karibu is een fabrikant gelegen in Duitsland die zeer zeker zijn van de kwaliteit van hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Voordat de Blokhutten/Tuinhuisjes van Karibu de fabriek verlaten worden deze zorgvuldig gecontroleerd. Hierdoor geeft Karibu een 5 jarige garantie op de constructie en afwerkingskwaliteit van al hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Binnen deze perdiode zullen defecte kostenloos worden vervangen en geleverd, waardoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Onbehandeld

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.
Voor deze blokhut adviseren wij 5 pakken dakshingles.

  • Dakshingels - Rechthoek
  • Dakshingels - Beverstaart
  • Dakshingels - Asymmetrisch

Het is mogelijk om het dak van dit tuinhuis te voorzien van zelfklevende dakbedekking. Dit rubberfolie staat bekend om zijn enorme elasticiteit, hierdoor blijft de conditie tijdens extreme weersomstandigheden altijd goed. U kunt uw opgeslagen spullen dus met een gerust hart in het tuinhuis achterlaten. Daarnaast is het eenvoudig zelf aan te brengen, omdat het voorzien is van een zelfklevende laag.
Voor deze blokhut adviseren wij 5 rollen met zelfklevende dakbedekking.

  • Karibu Zelfklevende dakbedekking rol á(5m2) - +€ 69,99

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 254,99

* Vereiste velden

Nu € 1249,99
Specificaties
Artikelnummer 201797
EAN-Code Nee
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 238 x 355 cm
Binnenafmeting (B x D) Nee
Diepte in cm 300 - 349 cm
Oppervlak 8.03 m²
Wandhoogte 189 cm
Nokhoogte 243 cm
Houtdikte in mm 19 mm
Deur (B x H) 162,5 x 177,5 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 262 × 103 × 62 cm / 391,4 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanbouw-Tuinhuis Karibu Bomlitz 4 Lessenaarsdak - 238 x 355 cm - 19 mm

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Aanbouw-Tuinhuis Karibu Bomlitz 4 Lessenaarsdak - 238 x 355 cm - 19 mm

Aanbouw-Tuinhuis Karibu Bomlitz 4 Lessenaarsdak - 238 x 355 cm - 19 mm

€ 1.249,99

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal