23 September: barbecue Academy (master)

Ga terug
Een rijk gevulde workshop van een dag waar diverse technieken en gerechten aan bod komen.


Na deze workshop zijn wij ervan overtuigd dat u meer plezier haalt uit het barbecueën. Vergeet de eeuwige speklappen en spiesjes, probeer eens een brisket, een hele kip of een hele zalm. Na onze workshop zijn wij overtuigd dat jij dit gaat proberen!

We beginnen met een half varken! Door onze slager vakkundig uitgebeend. Met een aantal delen hiervan gaan we direct aan de slag. We maken o.a. “Competition style Rib’s” en we gaan Worst maken. Het buikspek wordt heel langzaam gegaard voor Carolina style Pork Belly Sandwiches. Verder bereiden we Warm gerookte kip, Chili breakfast for dinner. Van een Tri Tip maken we Santa Maria Steak met Chimichurri. Diverse verse vis en schaaldieren, samen met aardappeltjes, groenten, kruiden en specerijen maken we een Seafood Feast zoals ze ‘m kennen aan de Gulf Coast. En ja, we grillen zelfs de sla. Ter afsluiting een zoete Fruit Cobbler. De nadruk ligt op samen genieten van barbecue.


Wilt u iemand verassen en deze workshop als cadeau geven? Neem dan na de bestelling contact met ons op door te mailen naar tim@fonteyn.nl
Nu € 159
OF
Info en Opties

Workshop informatie

 • Type: Allround barbecue
 • Niveau: ****
 • Duur: Ca. 8.5 uur
 • Aanvang: Ca. 09.30 uur
 • Deelnemers: 15 -30 deelnemers
 • Locatie: The BBQ Barn bij Fonteyn in Uddel
 • Prijs per persoon: €159,-

Wat ik ga leren met deze workshop

 • Gerechten:
  - Rib's competition style
  - Worst, beerbrats
  - Carolina pork sandwich
  - Gerookte kip
  - Cornbread
  - Chili breakfast for dinner
  - Santa Maria steak
  - Gulf coast seafood feast
  - BBQ salad wedges
  - Dessert fruit cobbler
Nu € 159
Specificaties
Artikelnummer 2017-09-23-academy-master
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal