29 juli: barbecue Academy (specialist)

Ga terug
Een gevarieerde workshop van een dagdeel waar diverse technieken en gerechten aan bod komen.


Na deze workshop zijn wij ervan overtuigd dat u meer plezier haalt uit het barbecueën. Vergeet de eeuwige speklappen en spiesjes, probeer eens een brisket, een hele kip of een hele zalm. Na onze workshop zijn wij overtuigd dat jij dit gaat proberen!

We beginnen met een traditioneel low&slow gerecht; Pulled Pork. Dan kip, hoe bereiden we die zo mals en sappig mogelijk. We maken o.a. Jamaican Jerk Chicken, Een oorspronkelijke versie van PiriPiri Kip en een kiprecept uit Florida met honing en sinaasappelsap. We selecteren royale steaks waar jij mee aan de slag kan. En we bereiden een Po' boy! Dat wil zeggen onze versie van het broodje garnalen dat de Poor Boys in Louisiana kregen. Oh ja, we doen ook nog iets met groente. De nadruk ligt op samen genieten van barbecue.


Wilt u iemand verassen en deze workshop als cadeau geven? Neem dan na de bestelling contact met ons op door te mailen naar tim@fonteyn.nl
Nu € 99
OF
Info en Opties

Workshop informatie

 • Type: Allround barbecue
 • Niveau: ***
 • Duur: Ca. 5,5 uur
 • Aanvang: 09.30 uur
 • Deelnemers: 15 -30 deelnemers
 • Locatie: The BBQ Barn bij Fonteyn in Uddel
 • Prijs per persoon: €99,-

Wat ik ga leren met deze workshop

 • Gerechten:
  - Broodje pulled pork
  - Fatty
  - Kip, diverse smaken
  - Steak, reverse sear
  - Beerbread
  - Po'boy met garnalen
  - BBQ beans
  - BBQ groente
Nu € 99
Specificaties
Artikelnummer 2017-07-29-workshop-specialist
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal