74 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren


Meer dan 200 tuinhuizen opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 2000 tuinhuisjes en blokhutten op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


Overkappingen zijn altijd ideaal

Het is hoogzomer en de zon schijnt fel. Je wilt wel buiten zitten, maar dan het liefst in de schaduw. Hoe ideaal zou een overkapping aan huis dan zijn? Of gaat jouw voorkeur uit naar vrijstaande overkappingen? Beiden zorgen voor een fijne, verkoelende plek. Maar ook als het hard regent kun je buiten zitten, terwijl de druppels langs je op de grond vallen. Tijdens koudere dagen kun je er ook voor kiezen om het er te verwarmen door middel van heaters. Maar als de zon schijnt, warmt de ruimte onder de overkapping uit zichzelf weer op.

Tuinoverkapping laten bouwen?

Een tuinoverkapping biedt oneindig veel voordelen. Ze zijn duurzaam, geven een extra dimensie aan de tuin en zorgen voor extra waarde van jouw huis. In de meeste gevallen heb je voor een overkapping geen vergunning nodig, maar er zijn wel een aantal voorwaarden waar je je aan dient te houden. Wij adviseren je daarom om jezelf goed in te lezen, voordat je daadwerkelijk een terrasoverkapping laat bouwen. Zo voorkom je dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan. 

Overkapping kopen bij Fonteyn?

Service staat bij Fonteyn op één. Wij staan zes dagen per week klaar om alle vragen te beantwoorden en je te voorzien van het beste advies. Shop online of kom langs in ons inspiratiecentrum van meer dan 35.000 vierkante meter en laat je informeren én inspireren. Wil je meer weten over onze overkappingen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.