Google+
Bel ons : +31 (0) 577 - 456 040 | Ma t/m Do : 08.00 - 18.00, Vrij: 8.00 - 21.00, Za: 08.00 - 17.00
Trustpilot - Uitstekend!

Kunststof Tuinhuizen

35000 m2 grote showroom! Te bezoeken aan de meervelderweg 52 te Uddel

35000 m2 Outdoor Living Mall!

Grootste Tuinhuizendorp van Nederland

Grootste Tuinhuizendorp van Nederland

60.000 m3 Voorraad!

60.000 m3 Voorraad!

Ons doel? Uw wens waar te maken!

Ons doel? Uw wens waar te maken!

Geniet van uw eigen Keter kunststof tuinhuis

Met een kunststof tuinhuis van Fonteyn verrijkt u uw tuin met een duurzaam onderkomen voor uiteenlopende doeleinden. Zo leent een kunststof tuinhuis zich ideaal als opslagplaats voor uw gereedschap of stalling voor uw fiets. Ook is een kunststof tuinhuisje perfect in te richten als werkplaats of hobbykamer. De mogelijkheden met een tuinhuisje van kunststof zijn eindeloos. De tuinhuizen zijn daarnaast eenvoudig en snel door uzelf in elkaar te zetten. Hierdoor kunt u in een mum van tijd genieten van alle voordelen die een kunststof tuinhuis te bieden heeft.

Wees welkom in onze kunststof tuinhuizen showroom

Bij Fonteyn hebben we veel verschillende kunststof tuinhuizen van leverancier Keter in de aanbieding. Deze kunststof tuinhuizen van Keter staan sfeervol voor u opgesteld in onze riante showroom van maar liefst 35.000 m2. U bent van harte uitgenodigd om bij ons inspiratie op te doen voor uw eigen kunststof tuinhuis. Wie meer nodig heeft dan inspiratie, kan altijd een beroep doen op één van onze tuinhuizen adviseurs. Zij kunnen u met een gericht advies helpen aan het ideale kunststof tuinhuis.

Waarom een kunststof tuinhuis van Fonteyn?

Bij Fonteyn werken we met de meest duurzame materialen van alleen de beste kwaliteit. Met een kunststof tuinhuis van Fonteyn bent u dus verzekerd van een product waar u uw leven lang plezier van heeft. Daarnaast kunnen we het Keter kunststof tuinhuis van uw keuze direct leveren dankzij onze enorme voorraadkelder van 60.000 m3. Door onze grootschalige inkoop kunnen we uw kunststof tuinhuis aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien kunt u snel van uw investering genieten.

Artikelen 1 tot 20 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2