59 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

De voordelen van een buitensauna

De warmte in de cabine van een buitensauna kan dus een verlichtende werking hebben bij spier- en gewrichtspijn. Niet alleen zorgen onze buitensauna's voor ontspanning en verlichting, ook dragen ze dankzij hun rustieke houten materiaal bij aan een mooiere tuin zodat je er dubbel van kunt genieten. Het oog wilt immers ook wat. Nodig jouw vrienden en familie uit voor een heerlijk dagje uit in jouw eigen tuin. Een sauna voor buiten zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van heerlijke wellness in een eigen omgeving.

Onze buitensauna showroom

Bij Fonteyn heb je de keuze uit een ruim assortiment buitensauna's. Hierdoor hebben wij voor elke tuin een perfecte buitensauna in de aanbieding. Het merendeel van ons brede aanbod staat inspirerend opgesteld in onze showroom in Uddel. Door onze grote voorraad, kunnen we de buitensauna van jouw dromen snel leveren, zodat je binnen korte tijd heerlijk kunt ontspannen in jouw eigen tuin. Onze adviseurs kunnen je met hun passie en expertise een gericht advies geven over welke buitensauna het beste aansluit op jouw wensen. Je zult na een bezoek aan onze showroom versteld staan van wat er allemaal mogelijk is. Kortom, je bent van harte welkom om bij ons inspiratie op te doen, uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

Een buitensauna kopen bij Fonteyn?

Bij Fonteyn werken we uitsluitend met duurzame producten van een hoge kwaliteit zodat we je altijd een buitensauna kunnen aanbieden waar je een leven lang plezier van zult hebben. Daarnaast ben je verzekerd van de uitstekende service van Fonteyn en staan we altijd voor je klaar als er iets moet worden opgelost. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je blijvend kunt genieten van onze buitensauna, ook jaren na de aanschaf van jouw buitensauna.

Wil je meer weten over onze buiten sauna's? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.