De praktische moestuinkalender

De praktische moestuinkalender

Op zoek naar een praktische moestuinkalender? Dat moestuinieren enorm populair is, hoeven wij je waarschijnlijk niet te vertellen. Wie even zoekt op het internet zal al snel een hoop leuke moestuinierblogs ontdekken. Nu de lente in volle gang is, kriebelen de groene vingers bij velen. Daarom delen wij in dit blog een handige moestuinkalender. Daarnaast hebben wij ook voor degenen die dit jaar niet aan een moestuin toekomen iets leuks in petto.

De moestuinkalender: maximaliseer je oogst!

Gebruik de moestuinkalender om in één oogopslag te zien welke groenten je deze maand kunt zaaien en oogsten. Met een goed doordachte moestuinkalender kun je het hele jaar door genieten van verse, zelfgekweekte producten. Of je nu een tuinkas, kweektafel, of een moestuinbak gebruikt, het is belangrijk om elk seizoen de juiste stappen te nemen om een gezonde en productieve tuin te garanderen. Volg deze gids en zie hoe je moestuin gedijt!

 

 

De voedselkilometer kalender: wat is in seizoen?

Ontdek met deze overzichtelijke kalender welke groenten en vruchten in seizoen zijn. Door seizoensbewust van fruit en groente te genieten, beperk je de voedselkilometers. Op deze manier heb je altijd de meest verse groenten, bespaar je geld én eet je ook nog eens milieubewust!

 

 

 Fonteyn TV